19

CONTRAST

2019-ben három új kollekcióval jelentkezünk. Az első design ékszer kollekciónk a Generation, a második a S O R E L L E, és a CONTRAST.

Azért választottam ezt a nevet a kollekciónak, mert a tőlünk megszokott minimalista és geometrikus elemek mellett egy merőben merészebb kollekció született.

Tervezőként hosszú folyamat eredmény általában egy design ékszer kollekció megszületése, de ebben az esetben egy nagyon gyors lefolyású folyamat volt. A kollekció alapgondolata mindössze néhány perc alatt állt össze “kényszer” hatására. Kapott a márka egy felkérést a Weall Fashion-tól, hogy egy rendezvényükre kölcsönözzünk ékszereket. Mivel, a mi darabjaink általában kicsik és finom, ezek “elvesznek” egy divatbemutatón. Így születtek most nagyobb, látványosabb darabok, amiket a közönség is üdvözölt.

A design ékszer kollekció minden darabja 925 ezrelék finomságú sterling ezüstből készül, mint a többi nemesfém ékszerünk, de ezúttal bevonat nélkül. Egy különleges csiszolást kapott minden darab, ami speciális, jégkristály matt felületet ad.

Az ékszerek egyedileg, kézzel készülnek, ezért kizárólag rendelésre készülnek. A rendelési idő 2-3 hét.